SUPERSOFT

Supersoft består av Anders Bjartveit (bass/kor), Magnus Bocianowski (trommer/kor) og Even Østrem Nielsen (gitar/vokal).

Bandet har kun eksistert siden starten av 2012 i sin nåværende form, men de har allikevel skaffet seg mye liveerfaring. Bandet ga ut sin første single «Slow Down» i august 2012 (tilgjengelig på Spotify og iTunes) og har siden det spilt flere konserter i hovedstaden og omegn, blant annet en flott konsert på Last Train i Oslo og UKA i Ås i oktober 2012 (se anmeldelse her: http://www.ukaiaas.no/arrangementsomtaler/supersoft.html.

 

I 2013 fikk Supersoft en del radiotid på Ordentlig Radio. Mot slutten av 2013 gikk Supersoft i studio og spilte inn en EP med Nils Wingerei (Wingerei Lyd) og denne ble senere mastret av Joe LaPorta (Sterling Sound).

 

Våren 2014 var Supersoft klare for det store gjennombruddet med sine nye EP "The Rainbow Ruse." Denne ble sluppet på Buckleys i slutten av april og er nå tilgjengelig på Spotify, iTunes, Wimp, Urørt og Soundcloud. Vi spilte også på en minifestival på Samfunnet på tampen av 2014.

 

Supersoft er et særdeles bra liveband, og med kun tre musikere er de lydmennenes drøm. De er veldig inspirert av band som The Police, noe som er en av grunnene til trio-formatet, og som gjør at musikken appellerer til et veldig bredt publikum.

 

 

 

 

 

 

Magnus

Even

Anders

© 2015 Follo musikkfestival